Killen som tror sig veta hur man bloggar. Skriver om allt och ingenting i en ironisk och hårdkokt touch. Nästan ingen går obemärkt förbi.

torsdag 29 juli 2010

Mediamarkt

Har verkligen full förståelse till reklamens existens och nytta till att skapa konkurrens i marknadsekonomin men vissa reklamer blir bara för mycket. Tyska Mediamarkt "profilerar" sig med den förre fotbollstränaren och tv-pajasen Peter Antoine och en yngre kopia av denne. Det är så patetiskt så jag finner inga ord. Killen är visserligen snarlik Antoine d.ä men hur svårt är det att finna peruk, glasögon och en kudde som skapar ölmage? Sen språket; Det är väl tänkt att han skall prata tyska? Inte någon knacklig jävla blandnig mellan s.venska, engelska och tyska. Reklamen är verkligen inte till deras fördel.

Published with Blogger-droid v1.4.8

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är det som är så intressant med reklam. Dess syfte är att ge företaget uppmärksamhet vilket de har lyckats med, ifall man granskar dig personligen. Nästa gång du vill ha en ny telefon eller damsugare och ser att det finns en Mediamarkt som är närmare till hands än förslagsvis SIBA eller elgiganten vet du att Mediamarkt har elektronik som antagligen kommer täcka dina behov.
Även om jag föraktar nästan alla produkters reklam som stör en fin film köper jag oftare dessa varor än andra. Det ska för övrigt mycket till för att en reklam ska skada ett företag och ifall reklamen är så hemsk visas den inte på din TV alla fall.

//Gripen